Sap que vol fer alguna cosa. Sap que necessita moure fitxa. El món està hiperconnectat, superestimulat, ataquinat amb informació que circula a una velocitat de vertigen. I, enmig de tota aquesta selva, la seua entitat no destaca. Alguna iniciativa ha de mamprendre per tal de donar-se a conèixer, per a fer arribar la seua marca, el seu nom, els seus valors (perquè en té de valors i diferents als dels altres).

I arriba la pregunta: Però, exactament, què feu en la Fàbrica de Fil? Que això és tant com preguntar: Què podeu fer vosaltres per mi…

Per a donar una resposta podem, ràpidament, entrar en la nostra web, mostrar alguns dels treballs recents o que ja estan consolidats… encara que cada client que arriba és diferent. Les seues circumstàncies són només seues. I el moment i les circumstàncies no tenen res a vore amb la resta de treballs. Per tant cal una explicació del que som i del que fem. I no qualsevol explicació sino una que siga senzilla i que es faça entendre sense massa romanços.

Nosaltres, en La Fàbrica de Fil, ens dediquem a llançar campanyes de comunicació social.

Ah! Això sona interessant, però com ho feu?

Amb una estratègia que sempre funciona. Es tracta de crear accions comunicatives on l’entitat assumeix tot el protagonisme del missatge. I, després, les projectem amb una difusió que tindrà repercusió.

Així de fàcil?

Així de senzill però res és fàcil. Si, realment, tens intenció de comunicar. Si creus que tens una història que contar. Si penses que has de deixar l’assessorament, la gestió i la direcció de la comunicació en mans de professionals que tinguen experiència en comunicació social, aleshores… vas per bon camí… ja ens has trobat.